A Bicskei Rendőrkapitányság vezetése és állománya kiemelt figyelmet fordít a lakosság biztonságérzetét negatívan befolyásoló bűncselekmények – így a lakásbetörések, gépjárműből lopások – megakadályozására, illetve az ismertté vált esetek elkövetőinek mielőbbi felderítésére.

Ennek érdekében fokozták és a bűnmegelőzési tevékenységet, utoljára december 15-én tartottak a rendőrkapitányság kezdeményezésére bűnmegelőzési konferenciát Csákváron. Ezt megelőzően a körzeti megbízottak és a települési polgármesterek cseréltek eszmét egy találkozó keretében Bicskén. Ugyancsak decemberben a Bicskei Rendőrkapitányságon KMB találkozó megtartására került sor. A szomszédos Pest megye Budaörsi Rendőrkapitánysága körzeti megbízottai ismerkedtek meg a bicskei rendőrökkel egy kötetlen beszélgetés során. Ennek keretében a budaörsi, biatorbágyi, herceghalmi, zsámbéki, pátyi és törökbálinti körzeti megbízottak a későbbi közös szolgálat ellátások és akciók végrehajtása érdekében egyeztettek a bicskei, etyeki, óbarki és mányi körzeti megbízotti szolgálattal. A Bicskei Rendőrkapitányság parancsnokai a többi szomszédos megye kapitányságaival is tervezik hasonló találkozó megszervezését.

 

R.Szabó Ágnes sk.

FM RFK szóvivő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása