Ádám Annamária, a Prelúdium Zeneiskola igazgatója készítette ezt az "interjút" Tessely Zoltánnal, ami a 17. perc után csúcsosodik ki igazán.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pontosan 17.15-től jön a katarzis.
Mint Uhrin Benedek fénykorában.Ez annyira rossz,hogy szinte már jó.Ráadásul meg van győződve,arról,hogy ember nem tartott még ilyen nagyívű beszédet.Nem veszi észre,hogy saját maga paródiája.Bízom benne,hogy a többség már látja.
Nem baj, ha valaki szeret énekelni, elvégre dalolva szép az élet. Az sem baj, ha valaki ezzel együtt nem tud énekelni. De ha egy többszörös választott pozíciót betöltő személynek ennyire nincs önkritikája, az aggasztó. Nem kicsit, nagyon.
Elnezest kerek, kedves polgarmester ur, de IDEHANYOK!!!!
Ja, "amikor eljon az Urjezus szuletesenek a napja, akkor mi is felkeszultek legyunk, es tiszta szivvel varhassuk es fogadhassuk ot
hivo emberkent"....annyira "hivo emberkent", hogy azt se tudja, hogy az "Urjezus" vagy "Marijjjjja" neveben zarja be a szerencsetlen Idosek Bentlakasos Gondozasi Kozpontjat!!!!!??? Azokat a nyomorult idoseket teszi majd ki, akik szinten "edesanyak" es "edesapak" voltak, de mar nem hivja Oket meg karacsonyra a fiuk vagy a lanyuk, mert mar nem elnek...eltemettek a sajat gyermekeiket, es igy kell elniuk az "Urjezus kegyelmebol" akar 100 eves korukig is, ha az "Urjezus" ugy rendelkezik, a polgarmester ur meg ugy, hogy kirantja az egyetlen "biztos" talajt ezeknek a nyomorult oregeknek a laba, illetve jarokerete alol!!!! Szegyellje magat, de nagyon!!!!...alszent, kepmutato ember ez a polgarmester, nem is kellene vegignezni a 19 perces videot, mert az elso 15 percben megismerni kivulallokent is.

Szivtelen, simlis, o maga megmondja magarol, hogy "el tud vonatkoztatni", es csak azzal foglalkozik, amivel eppen akar!!! Itt van a kutya elasva! Hat ezert tud nyugodt "lelkiismerettel" elni es aludni is, persze "hivo emberkent"!

Ha valaki nem tudna, ebbol a 19 percbol megtudhatja, hogy o az a "hivo ember", "jo kereszteny", aki az "Urjezus" neve moge bujik, es ezzel akarja megszerezni a tomegek elismereset. Az enyemet nem.

Megszamlalhatatlan, ahanyszor emlegeti a "templomot", a "vallast", az "Urjezust", az "Advent"-et, az "imadsag"-ot, nem is szolok a rengeteg "nepi hagyomanyrol", melyeket ha eddig szerettem, most a video kapcsan, az o szajabol hallgatva az akadozo, nyoszorgo "beszedet", ahogy mesterkelten igyekszik eloirasos "magyarsaggal" rovidke hatasszuneteket beiktatni "beszedebe", nos szamomra nem tette vonzova a felsoroltakat, SOT!!!!!

A "karacsonyra tud figyelni annak a melysegeben"??? De jo neki!!!! Hat szive nincs, az biztos!

15 perc korul annyira keresi a szavakat, tud-e valamit az "Urjezuson" kivul es a "nepi hagyomanyonyokon" kivul uzenni a BICSKEIEKNEK, hogy meg dalra is fakad. Bar ne tette volna!!!! Na, ezt igazan nem kellett volna!

....ja, az ilyeneknek meg mindig "elmegy" a hangjuk, ha enekelni kell, es o persze keszult, es hogy izgul, "Jozsef es Mariiijjja" neveben.

Remelem, nem csak en veszem eszre, milyen kigyot melenget a keblen "Bícske" Varosa. (Meg Bicske nevet sem tudja jol kiejteni. Kiraz a hideg tole!)

Persze, lehet, hogy csak en latom ezt igy, aki bizony "nagy bunt" kovettem el, es nem mentem minden reggel a templomba misere az Advent idejen, mint a tisztelt polgarmester ur! (Szandekosan csupa kisbetuvel!)

...ja, es el tudom azt is kepzelni, miutan o olyan kis "huncutul" eloadta, ahogyan "viccelodnek a parlamentben"...o, igen, az nem is volt elottem soha kerdes, de most aztan o is megmondta a frankot!!!! "Viccelodni" es csicsikalni jarnak be a parlamentbe, es kozben ugy tuntetik fol magukat, mintha milyen "kemenyen dolgoznanak", URAMISTEN!!!! Tegyel mar csodat!!!! Haborog a gyomrom.
süti beállítások módosítása