Két órája érkezett egy remek hozzászólás Reped a bejgli című posztunkhoz, de még technikai okok miatt nem látszik. Megérdemli a külön közlést. 

 "Még a mai világban sem lehet mindent gazdasági vagy megtérülési szemüvegen keresztül nézni. Különösen akkor nem, ha idős, beteg, magatehetetlen emberek sorsáról van szó. A Gondozási Központ működtetése nem lehet költségvetési kérdés. Ha a városnak nem felelőtlen, hanem felelős vezetése lenne, a megoldást keresné, nem azt, hogy tud a legrövidebb úton megszabadulni a "problémától". Mert nekik ez csak probléma, nem humánum kérdése, nem annak a keresztényi szeretetnek a kérdése amiről hallhattunk az elhíresült karácsonyi köszöntőben, nem annak a felismerése, hogy minden társadalom köteles gondoskodni a legrászorultabbakról. Így Bicskének is. Javaslom a város vezetőinek,hogy nézzenek szembe azokkal az ígéretekkel, fennkölt kijelentésekkel, de úgyis mondhatnám, azokkal a demagóg, populista hazugságokkal, amiket még ellenzéki képviselőként tettek. Talán ez segít, ha lassan is, annak felismerésében,hogy alkalmatlanok egy város vezetésére. Elég a sok szövegelésből,hazugságból! Van egy közmondás:
"Aki az igazságot hajlítani akarja, az eltöri."
Önök,polgármesterükkel együtt eltörték.
 
(Szattyán)  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása