A Bicskei Szó értesülése szerint Biatorbágy-Tata vasútállomások között vasúti pályán 160km/h-ra emelik a megengedett vasúti sebesség felső határát. 
 
 
Közel három évvel ezelőtt bicskei mentők és tűzoltók valamint a www.bicske.info közös, nyílt levélben kérték Bicske városvezetését, a MÁV vezérigazgatóságot és a minisztériumot arra, hogy Bicske alsón a vasút építsen ki síneket jól elválasztó biztonsági kerítést a jelenlegi szalagkorlátszerű-alkotmány helyett.  
 
Érdemi változás azóta sem történt. 
 
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Érdemi változás? Pedig már haláleset is történt.
Mit akarok én a járdák állapotával, a szemeteléssel és a szabálytalan parkolással, hm..?
Hehh.., ha földrajzilag nem is Balkán, de morális bizony az.
Reggelente nap mint nap látom az iskolásokat átmenni a síneken, mennyibe kerülhetne vajon oda felhúzni egy kerítést?!A kisfiam szereti nézni hogyan jönnek mennek a vonatok, nem olyan régen a kis állomáson vártuk, hogy órakor jöjjön menjen a két vonat, amikor egy féllábú két bottal járó ember elindult át a síneken, és jött az intercity hangtalanul, dudált, fékezni már nem tudott volna, én ijedtemben csak felkaptam a gyereket és beálltam egy oszlop mögé, hogyha szétvágja a vonat a gyerek ne lássa, és megúszta, de borzasztó volt a szívverésem megállt egy pillanatra.És nem csak ő megy át ott, nő gyerekkel biciklivel vagy babakocsival eszméletlen dolgok megtörténnek!
@csak egy bicskei:Mint munkahelyre igyekvő utas, személy szerint láttam már többször,hogy nemcsak az utasok,de a kis állomáson dolgozók közül is van ,aki leszáll a Déli felől érkező személyvonatról,majd megvárja,hogy elmenjen a vonat,s átmegy a síneken,hogy reggel 6-kor kinyissa a pénztárat.Nos ezért is jó lenne egy magasabb kerítés.
Mikorra is várható ennek megépítése?
veszély van,de azért ha havonta a kretén máv nem 1 perccel a vonat érkezése elött tenné át a túloldalra a vonatot akkor nem kéne rohangálni..pláne azokon a kitünő lépcsőkön..plusz a mindkét oldalra parkoló redvás büdös autoknak amik persze ott járatják a motort 8ahol ugyan cigizni nem lehet jaj de a bűzös benzin szinte épiti a paraszt lelkét)..azért az a féllábu két botos ember nagy lehetett már ha igaz volt....
süti beállítások módosítása