Kiterjedt titkárságára, ami alpolgármester mellett Önnek még személyi titkárt, hivatali titkárt és médiareferenst takar, azért juttatom el kérésem, mert úgy tudom, hogy igényelhetnek rászorultsági alapon tűzifát az önkormányzatnál a rászoruló  bicskei lakosok.

A város honlapján erről semmit nem találtam. A városnak újságja nincs. Megszűnt a Bicskei Élet. A Szuperinfóban ezt a lehetőséget nem hirdették meg.

Vagyis megállapítható: a sokak számára létszükségletet jelentő lehetőség helyi nyilvánosságban történő kihirdetése nem teljes körű, elégtelen.    
 
Kérem ezért szíves részletes tájékoztatását a tűzifa igénylésről, hogy a legtöbb bicskei által olvasott civil híroldalunk, a Bicskei Szó is célba juttassa a hírt.  Olvasóinkat arra kérjük, arra biztatjuk majd,  adják tovább a lehetőséget a környezetükben élő rászorulóknak. Mindezt a munkánkat (az Ön felelősségére havi közel félmilliókért foglalkoztatott tanácsadókkal ellentétben) mi 0 Ft + ÁFA/hó értékben végezzük és cafetéria megszavazását magunknak, mi köszönjük, de nem kérjük....  
 
Javaslom továbbá tűzifa igényfelmérésben  a határidő meghosszabbítását vagy dinamikussá tételét, kompenzálva tűzifa beszerzési lehetőség Ön által végzett elégtelen kihirdetését.
 
Nyilvánvaló, hogy a szociális területen dolgozók nagyon jól ismerik a rászorulókat, de ez a réteg folyamatosan bővül, ezért szükséges e lehetőség lelkiismeretes meghirdetése.    
 
A városi honlapon ma még semmi nincs kinn, egyedül a képújságon látta olvasónk, attól tart, hogy az igazi rászorulók háztartásában nem is látható a bicskei tévé. Olvasónk megítélése szerint is fontos ügy és nagyon rövid a határidő, tehát mindenhol meg kell hirdetni. Az egyik közlemény az Öné, másik a jegyzőé.
 
Kérem mielőbbi intézkedését.
 
Bicske, 2012. február 4. 
 
Üdvözlettel, Izing Antal újságíró 
                
 
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása