A Bicskei Szó örömmel adja közre ezt az olvasói levelet, ami a bicskeonline@gmail.com című postaládánkba érkezett és mint másik olvasónktól megtudtuk, a köszönet a Mányi Polgárőrökre is vonatkoztatható, hiszen ők is helytálltak:  

 

"Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak a bicskei rendőröknek, és tűzoltóknak, akik február 15-ről 16-ra virradó hajnalban Bicske és Mány között segítettek hazaérni a bajba jutottaknak. 

Minden erővel, autókkal, és lábbal tolták, rugdosták a havat, és vontatták az autókat a hatalmas szélviharban, hófúvásban,  hogy az a szerencsétlen, aki mindenáron bement a munkahelyére dolgozni, haza is tudjon érni, és ne fagyjunk meg az út szélén a hóátfúvásban.

 Minden elismerésem és hálás köszönetem az önzetlen munkájukért. 

                          Mély tisztelettel :   L. Péter Mány"
 
 
 
Nehezen járható az út Bicske és Mány között Fotó: Mány Infó 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása