Mára virradó éjjel ismeretlen tettesek számos Szent István úti ház ajtajának-ablakának üvegét és számos főutcai  kirakat üvegportálját fújtak le szürkés-fehér festékszóróval. 

A délelőtti órákban rendőrök helyszíneltek.  

Van ahol csak egyetlen hullámzó vonal a művük az ablakon, másutt a bekarikázott A betűre, legalábbis háromszögre hasonlító jel látható, aminek jelentése: anarchia.  

A zeneiskolánál kezdték, a Szempont Optikánál folytatták és a Szent István-Bocskai sarkán áló társasház lépcsőházának üvegében is kárt tettek.

Ha jól láttuk, az utolsó (vagy első?) főutcai rongálás a Kemenczky Hentesbolt kirakatán látható. 

A választási kampányban, felelős vezető által évekkel ezelőtt állampolgári javaslatra Bicske lakosságának beígért térfigyelő léte nem biztos, hogy visszafogná az ilyen agyalágyult cselekményeket, de meglétük esetén bizonyára csökkenne a felbátorodás.    

Lapunk hamarosan  hivatalos, rendőrségi tájékoztatást is közöl az ügyről.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása