Március 9-én este hatkor találkozunk a Pizzafalóban mi, akik ott voltunk a kastély parkjában az Önzetlenség Napján vagy bármi közünk volt az Önzetlenség Napjának létrejöttéhez.     

A csapaterősítő összejövetelnek is mondható esténk szívesen fogad mindenkit, tehát azt is, aki eddig nem volt benne a buliban, de a következő Önzetlenség Napját már segíteni kívánja. Találkozásunk nem szervezői értekezlet, hanem egy oldott hangulatú, informális  találkozás akar lenni.

Semmiféle hosszú asztal nincs, semmi különös, csak jó arcok, mert ez egy szerény, de jó kedvű és kreatív parti, ahol nincsenek napirendi pontok, levezetők, bevezetők és kivezetők. Csak jó ötletek.     

Lássuk egymást újra együtt, tudjunk egyet beszélgetni a jövőről, a terveinkről.   

Végre nemcsak a chaten, közösségi oldalon és sms-ben érintkezünk egymással, vagy nemcsak összefutva az áruházban, sietve az utcán, a kocsiból intve, az uszoda öltözőjében, a rendelő előtt egymásra köszönve - hanem most lesz egy péntek esténk egymásra figyelve. Légyszíves  add tovább az összejövetel hírét és gyere el barátaiddal együtt. Jelszónk legkiválóbb segítőnk régi szavajárása: "Csak lazán!"     

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biztosan ez is jó lesz!
Fantasztikus ötlet:)
süti beállítások módosítása