A SOTE Gyermekklinikán kialakítandó izomcentrum létrehozásáért dolgozunk - mondta Hillebrand Dóra, a Gyógyító Jó Szándék Alapítvány társadalmi munkatársa.

 - Első körben megpróbálunk a minimális anyagi indulótőke összegyűjtésében közreműködni. Legelső feladat a leendő centrum elhelyezése. Erre a kórház egyik épületében lehetőség van. A szobák felújítására milliós nagyságrendű összegre lenne szükség - mondta el Hillebrand Dóra. 

 A Gyógyító Jószándék Alapítvány 2011. április elején elindított egy célzott szponzorálási kampányt, hogy a centrum építőipari- gépészeti munkálatai elkezdődhessenek.

 Dóra négy igazán rokonszenves gyermeke közül ketten szenvednek izomsorvadásban. Miklós és Bence számára fontos lenne az izomcentrum létrejötte, mert akkor a családdal nem kell minden eü-i problémával nyakukba venni a főváros minden kórházát, hanem egy helyen kaphatnának meg minden professzionális gárdától.

  

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bárcsak én is köztetek lehetnék,
ezért: aki tud menjen!
süti beállítások módosítása