Búcsú Ági nénitől

Címkék: gyász mány

2012.05.17. 15:12

 Végső búcsút veszünk 2012. május 21-én hétfőn 16 órakor Mányon a református temetőben a szívünknek oly kedves pedagógustól, Csizmadia Ági nénitől, akinek mosolyát és kedves voltát, emberségét nemcsak ez a fotó őrzi, hanem sokunk tanítványi szíve mélye, ott legbelül. Osztozunk családja fájdalmában, fogadják együttérzésünket. 

A Csokonai Általános Iskola honlapját ajánljuk Olvasóink figyelmébe, mely megemlékezést közöl.     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Draga Agikam....konnyek kozott, megdobbenve nezem ezt a gyonyoru mosolyt, amit SOHA NEM FOGOK ELFELEJTENI. Te voltal az egyik legdragabb kolleganom a bicskei iskolaban. Egy igazi Tunder voltal ezen a vilagon, es nem tudok mast, mint sirni...nagyon nagyon lesujt ez a szornyu hir. Elmentel. Tulsagosan koran. Nyugodj bekeben, Draga Agikam. Emleked orokre a szivunkben el. ♥
Nekem, mint fiatal tanárnak, tanítványom volt. Versmondó. Mindig örömmel emlékeztem rá, és jó volt vele találkozni. Mélyen gyászolom.
Általános iskolás éveimben osztályunk vezetője volt, mindenki imádta, az egyik legszerethetőbb, legönzetlenebb pedagógus volt akit valaha ismertem...mi, akiket tanított, soha nem feledjük!
süti beállítások módosítása