A Bicske II.  Pünkösd vasárnapján a Mányi TK-val vívott kemény meccset a Csabdi SE pályáján, amit az MTK vezetője, Varga Mihály egyenesen a futball ünnepének nevezett, több száz lelkes szurkolóval. A végeredmény 1:1, amennyiben ezen a vasárnapon a Bicske II. legyőzi a Vértesboglár csapatát, bajnok lesz A sportszeretet évszázadát ünneplő klubnak, a 100 éves BTC-nek bajnoki dicsőséget hozva a századik évben is és megyei másodosztályba feljutva! 

A Vértesboglárral készülő ütközet hazai pályán is lehet, amint pontosan tudjuk, hol lesz, megírjuk a bajnoki döntő helyét. Az edző elmondta, lényeg, hogy fociznak a bicskei tehetségek baráti közösségükben. Egyetlen nem bicskei van közöttük, ám a Bicske II. vezetése már erősen dolgozik azon, hogy a tabajdi Molnár Attila Bicskére nősüljön, vagyis létrejöjjön a játékos tökéletes honosítása.

A csapat tagjai: Miklós Balázs, Horváth Péter, Gulyás István, Németh Zsolt, Vörös Róbert, Vincze Péter, Máthé András, Balogh József, Pozsgai Mihály, Molnár Attila, Oláh Kálmán, Moravecz Tamás, Moravecz Gábor, Máthé Krisztofer, Buzár András, Fortágh Tamás, Bodor András, Németh Márkó, Mitru László, Vörös Zoltán, Oláh András Roland és Tolnai János József, akinek több más játékossal együtt már a nagyapja is a BTC játékosa volt.

Szép volt fiúk! Köszönjük!        

Bakó Tibor felvétele:

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása