Dr. Bourgla Ossamah bicskei orvossal készített beszélgetés látható  ma este 19.30-tól, szombaton 16.30-tól, kedden 15.30-tól szerdán 9 óra 30-tól a 2011. március 15-én kitört szír szabadságharcról a Hír TV Globál című elemző műsorában. 

 
Az ATV Start című ma reggeli műsorának beszélgetése a bicskei orvossal egy általa fordított  döbbenetes börtönregényről, melyben szintén bicskei segítséget kapott, hiszen a mű premierje a bicskei Nagy Károly Könyvtárban történt nagy érdeklődés mellett, ilyen sokan régen vettek részt könyvtári könyvbemutatón, ennyi könyvet már régen adtak el a bemutató keretében. Tudni kell azonban azt, hogy a könyv megvásárlója a szír szabadságharcot támogatja vásárolja, a bicskei könyvesboltban a mű már kapható. Moustafa Khalifa A burok - Egy leskelődő naplója című tényregényének magyar fordításban való  megjelenését szintén bicskei szerkesztő baráti munkája segítette. A könyv 1990 forintért vásárolható meg a bicskei könyvesboltban, de a városunk könyvtárból is kölcsönözhető.
 
A mű története és színhelyének leírása, ami nem a pokol tornáca, hanem maga a pokol, minket, magyar olvasókat is  megtaníthat többre értékelni és jobban megbecsülni saját szabadságunkat.       
 
 
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása