A bicskei vízilabdásokat edző Oázis Sport Club (OSC) június 14-én 14 óra 45 perctől bemutató edzést tart, melyen szívesen látják régi és új támogatóikat, családtagokat és érdeklődőket.   

Ezúton szeretném meghívni a Bicskei Polgármesteri Hivatal dolgozóit, TÁMOGATÓINKAT, családtagjait és ismerőseiket a 2012. június 14-én, csütörtökön 14:45-kor az OÁZIS SPORT CLUB szervezésében megrendezésre kerülő vízilabda bemutató edzésünkre a Bicskei Tanuszodában.

A bemutató edzés kezdete: 14.45
Az edzés befejezése: 16 óra.

Ezután együtt a szülők által lehozott vagy leküldött sütit, ropit, pogácsát közösen elfogyasztanánk a büfé teraszán (rossz idő esetén a fenti, nagy öltözőben). Itt lehetőség nyílik az érdeklődők tájékoztatására, a felmerülő kérdések kötetlen megbeszélésére!


Kérném Önöket, hogy ezt a levelet osszák meg kollégáik és ismerőseik között, hogy minél szélesebb körben értesüljenek a bemutató edzésről! - áll Ábrahám István edző, az Oázis Sport Club szakosztály vezetőjének meghívójában. 

osc csapat.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása