A Bicskei Szó értesülése szerint ma reggel egy nyolcvankilenc éves hölgy vetette le magát a felüljáró hídjának korlátján átfordulva Bicske alsó egyik peronjára.

R. Szabó Ágnes szóvivő, az FMRFK Sajtószolgálatának munkatársa lapunk kérdésére elmondta, hogy az ügyben közigazgatási eljárás folyik, az idegenkezűség kizárható.   

A bicskei mentők stabilizálták, "szállíthatóvá tették" az életveszélyes sérültet, akit fél nyolc tájban  a váróterem mögött landoló  mentőhelikopter szállított Székesfehérvárra. Úgy tudjuk, hogy a hölgy személyazonossága az első órákban ismeretlen volt és nem hivatalos információk szerint az idős hölgy a mai napon egy éve veszítette el férjét, akinek halála számára feldolgozhatatlan volt, nem tudott férje nélkül élni.

Lapunk információja szerint a sérült állapota válságos, reggel óta életmentő műtétetek hajtanak végre orvosai a székesfehérvári Szent György Kórházban.  

Három fotó a mentőhelikopter indulásáról, köszönjük olvasónknak, hogy ezeket a képeket elküldte a Bicskei Szónak:

helikopter2.jpg

 

 

 

helikopter1.jpg 

mentőhelikopter.jpg

 

A mentőhelikopter Bicske alsó fölött 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása