Tessely Munkahelyteremtő Zoltán, Bicske Csabdin élő polgármesterének újabb elsöprően zseniális döntési javaslatáról számolhatunk be, amivel Bicske minden gondját megoldja. 


Az alpolgármestert Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 28-án nyílt ülésén a napirendi javaslat szerint az alpolgármesteri tisztség ellátását főállásúvá tennék-teszik, a Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 10/2011. (IV. 1.) önkormányzati rendelet módosításával.

Ezzel a főállásban dolgozók statisztikáját akarja  javítani Bicske? Miközben a titkárság tovább erősödött? 

 Semmi kétség - írja kedves Olvasónk -, hogy főállású lesz az alpolgármester, miközben olyan "jól áll" az önkormányzat, hogy egyéb napirendi pontok szerint:

 9) 945/1. sz. Folyószámla-hitelkeret megújítása történik

10) 965. sz. Munkabérhitel szerződést kénytelen Bicske megkötni.

Tegyék meg becsületből kendtek, hogy ezt a döntést nem hozzák meg, avagy az alpolgármester lokálpatrióta modorban beéri korábbi jussával, vagy felezzen vele a főnöke hó elején saját keretéből  (0Ft+Áfa szaktanács).

Nektek, maguknak  kellene a város állapotával igazán tisztában lenni és illene annyi becsület, hogy nem egymás tolásában merül ki a nemzeti összefogás... Az ígéretek korszakában úgy szerettétek a közösséget, Bicske polgárait emlegetni, igen, valódi mellébeszélés volt. 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása