Szakember után pártembert

Címkék: ír olvasó az

2012.06.25. 09:40

Olvasói levelünk érkezett Döme Lászlótól, amit válaszunkkal együtt fogunk közölni:  

Szia Toncsi!

Sajnos semmi nem stimmel az adatokból:
1, Nem voltam az MDF alapítója sem Bicskén, sem máshol.
2, Soha nem voltam a bicskei FIDESZ elnöke.
3, Soha nem voltam a bicskei tévé vezetője.
4, Orbán András mandátuma 2010-ben lejárt, mert 4 évre választanak igazgatósági tagot, így 2006-tól 2 évvel tovább volt az igazgatóság tagja, mint amennyire küldetésekor jelölték.
A továbbiakban:
Bízom benne, hogy igazgatósági tagként többet tudok tenni a bicskeiekért, mintha magánemberként tenném , és ahogy biztos Orbán András is mindent megtett azért, hogy ne okozzon csalódást a bicskeieknek, én is megteszek minden tőlem telhetőt.
Üdvözlettel:
Döme Laci
FourFourTwo.hu
operatőr, szerkesztő
(akivel még valamikor együtt fröccsöztél a Homályban)

 

Szia Laci!

Az azért nagy túlzás, hogy semmi nem stimmel, mert ez a történet egy mai pártember igazgatósági tagságáról szól 75 ezres havi jussal, aki helyett bőven lehetett volna találni fiatal bicskei mérnököt, szakembert is.

A pártokban betöltött szerepeddel kapcsolatos tévesztésemért bocsánat, maradjunk abban, hogy mindkettőnek környékén voltál, de szívesen fogadom részletező írásod politikai múltad/Bicske összefüggésben, annyi bizonyos, hogy a bicskei Fideszben alelnök voltál.  

A bicskei tévéről mindenki tudta Bicskén, hogy azért nem vagy valódi vezetője, mert képviselőként nem is lehetsz, háttér vezetőként teljesítetted megbízásod.

Ezt az információt köszönöm: elődöd mandátuma 2010-ben lejárt, mert 4 évre választanak igazgatósági tagot, így 2006-tól 2 évvel tovább volt az igazgatóság tagja, mint amennyire küldetésekor jelölték. (Mint későbbi írásunkban kiderül, ez a kijelentés nem állja meg a helyét, hiszen a vízügyi szakember megbízása 2014-ig szólt - A szerk.) 

Sajnos sem a bicskei tévében, sem a város honlapján, sem a város megszüntetett lapjában nem találtam róla hírt... 

Megjegyzem, ettől még maradhatott volna, ha akar. Hiszen a Fejérvíz vezetése is elismerően szól róla. 

Bízom benne, hogy egyszer majd eljön az az idő, amikor a Bicske érdekeire való hivatkozás érdemi tartalommal töltődik fel a képviselők részéről, akik valódi képviselők lesznek. Bízom benne, hogy valamikor eljön az az idő, amikor bicskeiek képviseletét olyan fiatal szakemberekre is rá lehet bízni, akik munkájukkal egyben a saját jövőjükről is gondoskodnak. Bízom benne, hogy egyszer megszűnik magyar közéletében a protekció, a sógor-komaság, amit jelenkorban nagyon ápolgatnak kis gazdái.   

Ami összefutásunkat illeti a Homályban: "A bor férfidolog, csendesen kell beszélni róla. Leghelyesebb egy pohár bor mellett" - jut eszembe  Márai Sándor.    

 

Üdvözlettel, Izing Antal újságíró

       

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása