A Sárbogárdi Rendőrkapitányság értesítése alapján a bicskei rendőrök még vasárnap éjjel elfogtak egy körözött testvérpárt, akik engedély nélkül távoztak el a sárbogárdi Gagarin úti lakásotthonból. Előállításra kerültek a Bicskei Rendőrkapitányságra, majd meghallgatásuk utána a Bicskei Gyermekotthonban lettek elhelyezve. Innét hajnalba ismét engedély nélkül távoztak. Reggel a felmerült információk alapján a járőrök Felcsúton megtalálták a 13 éves fiút és a 14 éves lányt és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították. Meghallgatták őket és panaszmentesen nevelőjüknek átadták őket. Átadásukat követően a nevelőktől ismét elszöktek. Este a gyermekek Tabajdon élő édesanyja telefonon tett bejelentést, miszerint a két gyermek nála tartózkodik. A legközelebbi gyermekotthonban a gondozók részére sérülés- és panaszmentesen a járőrök átadták őket.

A bicskei a járőrök tegnap reggel igazoltatottak egy 22 éves bajóti lakosú román állampolgárt. Az intézkedés során kiderült, hogy ellene bírósági európai elfogató parancs van érvényben. A személyt a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették és az FMRFK fogdájába szállították.

Tíz óra körül a rendőrök Sárkeresztesen igazoltattak egy magyaralmási lakost. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy ellene a Székesfehérvári Városi Bíróság elfogást rendelt el. A Móri rendőrkapitányságra előállították a férfit, majd beszállították a Székesfehérvári Városi Bíróságra.

Kora délután a móri rendőröket értesítették a Bicskei Rendőrkapitányságról, hogy Gánt Bányatelepi Szociális otthonból engedély nélkül távozott egy nő, aki vélhetően Csákberényben tartózkodik és kérték a vélhető tartózkodási hely ellenőrzését. A személyt csákberényi testvérénél megtalálták és a Szent György Kórház Pszichiátriájára beszállították.

Délután a székesfehérvári járőrök a Jancsár utcában igazoltattak egy 29 éves székesfehérvári férfit, akiről kiderült, hogy ellene a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitánysága körözést adott ki. A helyszínen elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították. A szükséges intézkedések megtétele után a forrónyom szabadon bocsátotta.

Székesfehérvár, 2012. július 17.

Varga Krisztina
FM RFK Sajtóosztály gyakornok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása