Kezdeti bürokrata akadékoskodás után már teljesen a Bicske szíve park ügye mellé áll a városvezetés, aminek gondolata - ahogyan azt lapunk már régen megírta -, vagy negyedszázaddal ezelőtt megfogalmazott lakossági kezdeményezés volt. Ez néhány éve bekerült a városrendezési tervbe és bicskei családok és bicskei cégek összefogásának köszönhetően kezdett kiépülni, akik már nem tudták tovább nézni a feltöltött káposztás állapotát.    

A munka önkéntes kezdése azért ennyire fontos momentum, mert ahogy mondani szokták: a munkád felét elvégzed, ha nekiállsz.   

Aztán a városvezetés is ráébredt a régi elvre: amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére....

A lényeg azonban az, hogy maradandó dolog születhet ebből a lakossági összefogásból, amihez a város is társult munkával  és pénzzel.   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Milyen munkával is járul hozzá a városvezetés? Azzal, hogy a bajuszhuszár meg az alpolgármesterünk oda jön okoskodni? Mikor mondjuk neki ide lehet jönni megfogni pár téglát...., jönne ő csak hát nekik erre nincs idejük.Valóban az a látszat, hogy a városvezetés az ügy élére állt. Csak, hát aki ott van és csinállja az azt is látja, részükröl ez nem más mint politikai kampány
süti beállítások módosítása