Vasat loptak a pékségből

Címkék: rendőrség

2012.07.26. 11:45

Állampolgári bejelentés érkezett szerda délután a Bicskei Rendőrkapitányságra, miszerint az egyik használaton kívüli pékségből ismeretlenek vasat loptak el. Az épületbe az elmúlt 10 napban lakatlevágás módszerével jutottak be ismeretlenek és onnan a régi pékeszközökről fém alkatrészeket, továbbá a területről nagy mennyiségű vasat vittek el. A bejelentés napján ismét megzavarták az elkövetőket, így hátrahagyták a kerékpárra és kézikocsira erősített nagy mennyiségű fémhulladékot és öntvényeket. A pékség tulajdonosa elmondta, hogy jelentős mennyiségről van szó, a kárérték pontosítása folyamatban van.


Az adatgyűjtés és tanú meghallgatás során felmerült információk alapján a rendőrök előállítottak egy 37 éves nőt, egy 17 éves fiút és egy 26 éves férfit, mindhárman bicskei lakosok. Gyanúsítottként hallgatták ki őket a lopás miatt, amelynek során a cselekményt elismerték.

Székesfehérvár, 2012. július 26.

Varga Krisztina
FM RFK Sajtószolgálat gyakornok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása