A Bicskei Szó az FMRFK Sajtószolgálatától kért választ arra a sokakat foglalkoztató kérdésre, mi történt a Bocskaiban, mi magyarázza a készenléti rendőrök, tűzoltók, mentők közös akcióját.  Sem erőszak, sem haláleset nem volt, ez a helyzet ezek nélkül hétköznapi és drámai. 

Amint arról a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának munkatársa tájékoztatta a Bicskei Szó olvasóit, bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy egy Bocskai utcai társasház egyik lakásában élő idős asszonyt hetek óta nem látják, a lakásból  édeskés szag árad kifelé. A bejelentés nyomán helyszínre mentek a kollégáink, felkészülve arra, hogy esetleg bajba jutott a bentlakó és be kell törni az ajtót. Mentőt, tűzoltót és szükség esetére az energiaszolgáltató szakembereit is a helyszínre irányította az ügyeletes tiszt. A lakásba végül erőszak nélkül jutottak be a rendőrök. A lakásban az idős asszonyt és lányát találták, akik meglehetősen zárkózottan élnek, nem nagyon kommunikálnak a szomszédokkal, de még a háziorvossal sem. Az idős asszonyt megvizsgálta a helyszínre küldött orvos és mivel a kiszáradás jeleit tapasztalta rajta, mentővel Székesfehérvárra a Szent György Kórházba utalta. A lakásból kiáradó szaggal kapcsolatban megállapítást nyert, hogy a lakásban tartott macska nagyobb mennyiségben fellelt ürülékétől származik. Bűncselekmény gyanúja nem volt megállapítható, az ügyben közigazgatási eljárást indított a rendőrség.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása