Sportbaráti üdvözlettel

Címkék: btc

2012.08.01. 08:59

2012. 08.01.-én ismét pályán a BTC csapata mely az elsö edzömérközésen 8-2 arányban verte a Csákvár vegyes csapatát. A következő ellenfél a Perbál lesz, augusztus elsején 18 óra 30 perc a kiirt kezdési időpont.

Mindenkit szeretettel várunk.Sportbaráti üdvözlettel BTC vezetösége és csapata. 

Márton Imre 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerdán kora este a Perbál csapata volt fiaink ellenfele felkészülési mérközésen a BTC centerpályáján.Meggyözö fölénnyel a háromszor harminc perces harmadokban játszott meccsen Meggyesi László vezérletével 5-3(2-2,1-0,2-1)arányban nyerte meg.Gólszerzöink:Meggyesi3,Gulyás I,Oláh K,voltak.Alakuló csapatunk szépszámú érdeklödö elött rengeteg helyzetet kidolgozott,több kapufát is lött látványos összjátékban és korszerü akciókban gazdag mérközésen.Csapatunk vasárnapi fellépése már tétre megy Csabdin Magyar Kupa mérközésen várhatóan szépszámú bicskei szimpatizáns elött szánkize szerinti eredményt érnek el a Fiúk.CSAK A BICSKE!!!!!
süti beállítások módosítása