A Mese- és zeneudvar is szeretné megköszönni az elmúlt három fantasztikus napot: először is a gyerekeknek, akik végig kacagták, táncolták, zenélték a programokat, akik néha hisztiztek vagy túlpörögtek, de boldogan és elégedetten búcsúztak, majd jöttek újra és újra vissza - írja Farsang Andrea, a Meseudvar házigazdája, akinek kedves családjával otthona ma már a Csabdin található Szabadság utcai Pósfai ház, aminek udvara három napig meseudvar volt.  

Hatalmas köszönet illeti az összes Önkéntest, akik segítettek abban, hogy a fesztivál megvalósuljon, a Mese- és Zeneudvar pedig külön hálás Kovács Áginak, Tóth Áginak, Veszelka Ernának és Mucsi Dórának, a Kihári családnak, a teljes Szervező Csapatnak és persze a saját családnak (főleg a gyerekeknek, akik megosztották teljes birodalmukat a közönséggel).
És nem utolsó sorban a fellépőinkenk: Magocska Dalocska Judit Kerekesné Vincze-vel, Kerekítő és Papírszínház Farkas Katival, a Bélaműhely, meseterápiás foglalkozás Schneider Gabival, valamint a lovagi játszótér a Vértes Hagyományőrző Egyesülettel és a Dobkóstoló a Djoli Dobkörrel. Hamarosan jönnek a képek a Mese- és Zeneudvarban gyűjtött élményekből! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása