Majdnem teljesen vidám vasárnap

Címkék: btc

2012.09.02. 22:56

Csapataink vasárnapja elég felemásra sikeredett,hiszen lányaink sajnos 10-0 arányú vereséget szenvedtek Székesfehérváron az ARISZ otthonában.Mentségükre legyen mondva csere nélkül játszották végig a mérközést az utazás gyötrelmeitöl is fáradtan.

Eközben a BTC centerpályáján lelkes munka folyt hiszen a játékteret ekkor készítették elő a délutáni derbire.Pályamunkásaink gereblyéztek,locsoltak,vonalaztak.Ifjúsági csapatunk a kora délutáni találkozón sajnos 6-0 arányban maradt alul Mezőfalva ifjúsági csapatával szemben a kiválóan előkészített játéktéren.Délután fél ötkor Nagy Károly játékvezető sípja megadta az alaphangot a mérkőzéshez, amelyen az első félidőben hullámzott a játék a két kapu között.Szurkolói szemmel nézve élvezetes 45 percet produkált a két csapat,amig az ellenfél csak a kapufát döngette meg a 29. percben addig Pozsgai harcosan utánament egy elvesztett labdának a 31. percben és középre gurítását az érkező Meggyesi mintegy 12 méterről a hálóba lőtte: 1-0 a BTC javára. A második félidő elején mezőfalvi ziccerek maradtak ki illetve Miklós Balázs védett nagyokat.

Az 53.percben Megyesi szögletét Gulyás fejelte kapura, Papp óriási bravúrral védett,de a kipattanót Oláh emelte a léc alá 2-0 a BTC javára.A 75.percben aztán az óriási mezőnyfölényben futballozó csapatunk eldöntötte a mérkőzést a mintegy 350 szurkoló legnagyobb örömére, mert Balogh lőtt a vendég kapuba: 3-0 a BTC javára. A kegyelemdöfést egy látványosan korszerű akció végén Pozsgai centerezte a kimozduló vendégkapus mellett a kapu jobb sarkába:  4-0 a BTC javára. Egy védelmi megingást az ellenfél frissen beállt cserecsatára első labdaérintését gólra váltva értékesített Szabó Zsolt a 86.percben: 4-1 a BTC javára és ez maradt a végeredmény.Játékosaink a mérkőzés után csapatunk néhány támogatója által megszervezett és a helyszínen megfőzött bogrács paprikás-krumpli mellett beszélték meg a találkozó fontos momentumait.Gratulálunk csapatunknak és további sikereket kívánunk valamennyi igazolt játékosunknak.Ahogy ígértem Bicskén maradt a "vidám vasárnap"!                                         Márton Imre

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása