Főszerepben a fű

Címkék: rendőrség

2012.09.06. 12:10

 A Bicskei Rendőrkapitányság rendőreinek szerdán két ízben is olyan fiatalokkal akadt dolguk, akik így vagy úgy, de kábítószer fogyasztással voltak összefüggésbe hozhatók. Az egyik intézkedésre reggel a Bocskai úti játszótéren, a másikra egy Szondy utcai romos ház kertjében került sor…

Reggel nyolc óra körül a bicskei körzeti megbízottnak fiatalok egy csoportja tűnt fel a Bocskai utcában lévő játszótéren. A három fiatalkorút ellenőrzés alá vonta a zászlós. A ruházat átvizsgálás során egyikőjük telefonja mellől cigaretta papír, valamint zöld színű növényi anyagmaradvány került elő. Az intézkedés közben a zászlós észrevette, hogy a másik fiú egy már megsodrott cigarettán áll, mintegy elrejtve azt a rendőr elől. Két fiatalt, akiknél az ismeretlen anyag volt, előállították, harmadik társukat tanúként kísérték be. Mintavételt követően szabadították őket. Az ügyben a mintavétel eredménye függvényében indul eljárás. Kora délután a járőr arra lett figyelmes, hogy a Szondy utcában lévő romos épületben négy személy tartózkodik. A szolgálati autót meglátva a bent lévők futásnak eredtek az ingatlan hátsó része felé, majd mivel a sűrű és magasra nőtt aljnövényzet miatt nem tudtak továbbmenni, megálltak és alávetették magukat a rendőri intézkedésnek. Mivel a házban kábítószer fogyasztásához használatos eszközöket találtak a fiatalkorú fiút és két felnőtt társát előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra. Mindhárom személlyel szemben mintavételre intézkedtek a nyomozók. Az intézkedés során kiderült az is, hogy az egyik felnőtt korúnak a Székesfehérvári Törvényszék BV. Csoportja tartózkodási hely megállapítása miatt körözését rendelte el. Az ügyben tovább vizsgálódnak a bicskei nyomozók, a szakértői megállapítások függvényében indítanak eljárást.

Székesfehérvár, 2012. szeptember 6.

R. Szabó Ágnes FM RFK szóvivő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása