Kezdjük a jóval

Címkék: btc

2012.09.15. 18:32

Az U13 csapatunk tovább menetel a bajnokságban hiszen Ágoston László és Klopfer Endre tanitványai 4-0(1-0) arányú gyözelmet arattak Pátka ellen. Milák Károly Iván klasszikus mesterhármast ért el,mégsem ő lett a mezőny legjobbja, hanem Jakab Dániel, aki a gólján kívül gólpasszokkal és óriási mezőnymunkával hívta fel magára a figyelmet.

U16 csapatunknak folytatódott vesszőfutása, mert csütörtökön a Csákvár lőtt hat alkalommal a bicskei kapuba, mig ma délelőtt a fiúk önmagukat verték meg a tragikus helyzetkihasználásukkal Ercsi ellen: BTC-Csákvár2-6(1-2)G:Jónás SZabolcs2,BTC- Ercsi 2-4(1-3)G:Fehér János 2. Mentségükre a BTC -n kialakult kapushelyzetet tudom felhozni. A BTC hölgycsapata a DPASE otthonában szenvedett nagy csatában néhány vitatható játékvezetői döntés után vereséget. DPASE-BTC4-2(2-1) góljainkat Váradi Ágnes és Harangi Anna szerezte.A vereségek nem szeghetik sportolóink kedvét mennek tovább a megkezdett úton és biztosak lehetünk, hogy a következő alkalommal már győztes mérkőzésekről számolhatunk be.

Márton Imre

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása