Tizenöt zsák kukoricát lopott

Címkék: rendőrség

2012.09.25. 15:39


Kukoricalopás miatt indult büntetőeljárás egy 22 éves alcsútdobozi férfivel szemben hétfőn délelőtt.
Reggel érkezett arról a jelzés, hogy Alcsútdoboz és Tabajd között lévő termőföldről kb. fél hektáron leszedték és ellopták a kukoricát. A bejelentő több zsákot is talált a helyszínen, ami tele voltak kukoricával.
Mint az a helyszíni szemle során kiderült, összesen 15 zsák kukoricát szedett le az elkövető, aki négy zsákot elvitt a helyszínről, míg 11 zsákot hátrahagyott. Az összes lopási kár 105 000 Ft.

A rendőrök a helyszínen hátrahagyott nyomok alapján elfogták a 22 éves alcsútdobozi elkövetőt. A nála tartott házkutatás során a rendőrök a négy zsák kukoricát megtalálták, és lefoglalták.

A férfit elfogása után előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.


Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása