Örömmel ad hírt a Bicske Szó arról, hogy két tehetséges BTC-s focistapalántánk játéka elnyerte a megyei U12 válogatott szakembereinek tetszését.

Karkó Péter és Huszárovics Márk már összetartó edzésen is szerepelt a héten a Felcsúton állomásozó kerettel, ahol a szakvezető elmondása szerint remekül beilleszkedtek a válogatott csapatba. Az örömteli hír mellett álljon itt  a BTC heti mérkőzéseinek időpontja és helyszíne. Pénteken az U13 15 órai kezdéssel fogadja Vál csapatát, szombaton délelőtt az U16 10 órakor Velence ellen küzd meg a pontokért.15 órakor a BTC hölgykoszorúja Nádasladány otthonából próbálja elrabolni az első pontjait. A hölgyek játékostoborzó felhívást is közzétesznek: várnak minden 12-40 év közötti lányt, asszonyt aki kedvet érez a mozgáshoz és szeretne futballozni. Az U19 vasárnap lép pályára Iváncsán 13 órai kezdéssel, míg a felnőtt keretünk 15 órakor mérkőzik az iváncsai alakulattal. Óvodai focistáinknak Ágoston László minden hétfőn 16 órától tart foglalkozást, melyre a már igazolt ovifocistáink mellé várunk minden érdeklődőt.

 Márton Imre

BTC szakosztályvezetö

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása