Világnapi üdvözlet

Címkék: idősek tessely

2012.09.29. 21:35

Bicske városának nevében Tessely Zoltán hívja az Idősek Világnapja alkalmából a bicskei szépkorú polgárokat Csokonai Általános Iskola Szent István úti épületébe. 

Természetesen Tessely Zoltán ünnepi beszédet tart, a 100 Tagú Cigányzenekarból pedig hárman jönnek el muzsikálni az idősek örömére.

Mindenkinek jut majd egy-egy szelet rántott hús, kenyér, uborka.

Arról a Bicskei Szónak még nincs információja, sem a bicskei tévé, sem a város hivatalos honlapja, sem a kibővített titkárság, sem a kabinettitkár, sem a főállású al- és polgármester sem adott ki még arról közleményt, hogy vajon azoknak az időseknek is küldenek-e - ha nem is rántott húst uborkával -, de legalább egy üdvözlő lapot a Világnapon, akiket Tessely Zoltán, Bicskén Csabdin élő polgármestere döntése nyomán távolítottak el a Gondozási Központból, ahol a bentlakásos ellátást is megszüntette döntése.

Amennyiben netán erről is születik közlemény, itt is közöljük.

(ia) 

   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása