A hétvégén U13 csapatunk Vál csapatát múlta felül 8-2 (4-1) arányban. Góljainkat Milák 4, Jakab 3 és Kovács szerezte, az ellenféltől Molnár talált be mindkét alkalommal. U16 korosztályunk mintegy tucatnyi 100%-os helyzetet kidolgozva és kihagyva kapott ki Velencétől. Az eredmény 1-3(0-1) szépítő gólunkat Fehér János lőtte. A hölgyek Nádasladányba látogattak el, ahol a hazai csapaton kívül egy katasztrofális állapotú játéktérrel is meg kellett küzdeniük és végül 3-0(1-0) arányban a csatát elvesztették. U19 csapatunk kellemes meglepetést okozott a szakvezetésnek, hiszen Iváncsán végig nagy küzdelmet vívtak és sajnos Csáki asszisztens által elnézett két lesgólra csak Tolnai János tudott válaszolni. Iváncsa-BTC 2-1( 0-0). Ezen eredménysor tudatában lépett a kiválóan előkészített iváncsai pályára csapatunk a tartalékos és a hétközi  64 közé jutásért a Magyar Kupában egy komoly mérkőzésen megviselt hazai gárda ellen. BTC:Miklós-Vincze,Gulyás,Németh Zs(Moravecz G70'),Vörös-Lengyel (Németh M 46') Erki,Megyesi, (Bodor 78')-Pozsgai M,Oláh (Máté 76')-Molnár A összeállításban szerepeltette Erdész Ferenc vezetőedző a csapatunkat. Sajnos korán már a 8'-ben hátrányba kerültünk. Egy balról a kapu elé ívelt szabadrúgást Erki csak röviden tudta kifejelni és az érkező Mágocs 20 méterről bombázta a bicskei kapuba:1-0. A gól után jelentős hazai mezőnyfölény alakult ki, szinte percenként forgott a kapunk veszélyben. Ennek ellenére csapatunk a félidő derekára megnyugodott és néhány veszélyes kontratámadást vezetve jelezte: nem lefutott a találkozó. 27' eseménye egy ilyen korszerű egyérintős támadásunk, ahol Molnár kapta a labdát a védők között jó cselekkel betörve a büntetőterületen belülre elhúzta a labdát a kapujából kirobbanó Vörös mellett és az érkezö Megyesi elé passzolt aki 7 méterről az üres kapuba passzolt: 1-1.a 35'-ben ismét megvillant védelmünk és Mágocs a második iváncsai gólt szerezte: 2-1 Iváncsa javára. Erre még volt válaszunk: előbb Megyesi lőtt 35 méterről centikkel a kapu fölé, majd Molnár lövését tolta a hazai kapus a felső kapufára. A második
 félidő elején aztán nagyon hamar minden eldőlt, a 46' a frissen beállt Németh M. adott el egy labdát a bicskei térfél közepén, Németh Zsolt megköszönte és a kapunkba gyalogolt vele: 3-1. Az 53'-ben egy  balról érkező beívelésnél Gált hagyták védőink egyedül, ő élt a lehetőséggel és a kapuba fejelt: 4-1. 62'-ben Molnár szóló és a cselsorozat végén a kapu közepébe lőtt 4-2. Éledő reményeinket egy vitatott szituációt követően foszlatták szerteszéjjel.Miközben védőink még egymással illetve a játékvezetővel vitáztak Szöllősi gyorsan elvégezte a szabadrúgást Gorza továbbjátszotta a labdát a teljesen üresen álló Németh Zs elé, aki nem hibázott: 5-2. A 74'-ben az indiszponált bicskei védelem asszisztálása mellett Németh cselsorozata után visszaadta a gólpasszt Gorzának akinek már nem volt nehéz dolga két méterről a bicskei kapuba lőni a labdát: 6-2. Csapatunk a második félidőben  szétesett. Iváncsa uralva a mérkőzést szinte tetszés szerint vezette támadásait közönségszórakoztató játékot produkálva. Sajnos azt kell mondanom, csapatunk amint elmegy a Bicske tábla mellett, mintha elfelejtene futballozni és hitehagyottá válik. Sajnos erre az eredményre nincs mentség, itt nem voltak hiányzó játékosok, kiváló volt a pálya, szép volt az idö. A következő ellenfelünk Velence lesz, a bajnokság talán legerősebb csapata, amely pontveszteség nélkül vezeti a tabellát. Ebből a gödörböl ellenük kellene talpra állnunk, ami nagyon nehéz lesz!

Márton Imre

BTC labdarúgó-szakosztály vezetője

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása