Itt mindennek megvan a maga helye

Címkék: fotó iskola

2012.10.28. 14:35

Szili József nyomdász, gépmester egy mesteri mozdulattal helyére tette a dolgokat és általános iskolai osztályát. A fotó Szili József "Az én Bicském" című albumából származik.

A tanítónő Eta néni: Váradi Rudolfné Horváth Etelka. 
Az osztályból sajna sok mindenkire már én sem emlékszem - írja a kép gazdája.  Bal oldalról, a fa mellett (Németh?) Aladár, az előtte lévő lányt nem tudom. Mellette csíkos pólóban Szöllősi Zoli, mellette egy "Valamilyen" Robi azt hiszem. Scháden István majd Eigner Zoli. A Tanárnő bal kezénél még Göblyös Joli van meg.
Középső sor: balról, az első nincs meg. Második Szarvas Irénke, Csongor Ildikó, Hosszú Gizella, Várőri Elza, Komlós Rita, Pósfai Andrea, Innentől megint nincsenek meg a nevek a jobb szélről a második Schönheis Csilla.
A guggoló sor:
Kihári Zoli, Kovács Feri, (?) Jenci, Szili Józsi, Nagy Benjámin, Tolnai Peti, mellette nem tudom , Tirhold Zoli, és a jobb szélén Gyimesi Zoli.

Nagyon rég volt már és az idők folyamán eléggé átalakulhatott ez az osztály is. Ha Olvasóink felismernek bárkit, akár önmagukat, pótolni fogjuk. Hozzászólásban itt és Facebook-on, valamint ezen a címen is szívesen fogadujuk a kiegészítéseket: bicskeonline@gmail.com   

 

prohász.jpg 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása