U16 csapatunk Klopfer Endre vezetésével Gyúró-Tordas vendégeként szerepeltek és nagyon szép sikert értek el. A történelmi eredményt fiaink látványos játékkal vívták ki. Gyúró-Tordas-BTC3-6(0-4) góljainkat Fehér3,Németh Béla, Kihári és Jakab Ádám szerezte.

A játékvezetők által a megyei bajnokság legszebb hölgycsapatának választott BTC női alakulata Környén vendégszerepelt a bajnokságban vezető ellenfél ellen.Az eredmény 4-0(2-0) arányú vereség lett. Vigasztal minket,hogy lányaink, asszonyaink a megye legszebbjei lettek a testületi szavazáson.

U19 korosztályunk verőfényes kellemes időjárási körülmények között léptek pályára Baracs ellen a Kerecsendi utcai létesítmény kiváló gyepszőnyegére.Az időnként viharos szélben a srácok 4-3(4-1) arányban nyertek.Gólok: Tolnai2, Mikó2 illetve Horváth2 és Farkas voltak.

Az első csapatunk közel 350 néző előtt fogadta ellenfelét és időnként akadozó játékkal, de meggyőző fölénnyel Oláh, Molnár fejes góljaival, Vörös Zoltán és Megyesi góljaival 4-0(1-0) arányban nyert csapatunk.

A győzelem tusnádfürdői edzőtábort érhet a csapatnak. A mérkőzés ellenőre Becséri Mihály pozitívan nyilatkozott a rendezésről illetve a bicskei szurkolókról is. A találkozó ideje alatt az MLSZ illetékesei létesítmény bejárást végeztek a szakosztályvezető idegenvezetésével.A bejáráson döbbenten tapasztaltuk,hogy egy frissen épített kerítésszakaszt (kb. 30 métert) ismeretlen tettesek elloptak.

Az MLSZ illetékesei a BTC szervezettségét, rendezői erényeit elismerte a létesítményhelyzet javításában pedig segítséget ígért szakosztályunk részére. A következő ellenfél a Dunafém-Maroshegy gárdája lesz Székesfehérváron, a találkozó napja még egyeztetés alatt.

Márton Imre szakosztályvezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása