Kedves Hölgyem és Uram!

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a
24. ÓRA - Előadássorozat és beszélgetés válságról és túlélésről, Biatorbágy és a régió önfenntartásáról
előadására és az azt követő kötetlen beszélgetésre.

November 9. péntek 19:00, Biatorbágyi Faluház (Baross Gábor u. 1)

Meghívott előadóink: RÉV SZILVIA ökológus és BARSI ATTILA gazdálkodásszervező, a Krisna-völgyi Öko-völgy Alapítvány munkatársai

Téma: Egy önellátó falu praktikus tanácsai a városiaknak

A „Beszélgetések az önellátásról” című páratlanul igényes, töménytelen rendkívül értékes praktikus ismeretet tartalmazó könyv szerzőit kértük fel arra, hogy adjanak tanácsot a városi embereknek: Hogyan lehet alkalmazni egy önellátó település, egy virágzó Élőfalu tapasztalatait az itteni körülmények között? Hogyan lehet spórolni a rezsin? Hogyan lehet növelni az önellátás szintjét és függetlenedni az ellátórendszerektől? Hogyan lehet egészségesebb környezetet teremteni itt, Budapest tőszomszédságában? Előadóink nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek eme kérdések megválaszolásához.

Facebook: 24.óra Biatorbágy

Szervező: Pro Hungaricum Egyesület, Biatorbágy
Legyél Te is városi kertész! Jelentkezés, érdeklődés: bia24ora@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása