A bicskei rendőrkapitányság állományában szolgálatot teljesítő Tóth Béla r. zászlós, civilben kempós - tegnap a IX. Délvidék Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo bajnokságon Full Contakt kategóriában 85-93. kg súlycsoportban 2. helyen végzett.  

tb kar.jpg

A bicskei rendőr kapitányság zászlósa felkészülését egy egész team segítette. A kéz munkát profi ökölvívó világbajnok barátunk Nagy "Csonttörő" János csiszolgatta a kéz és a láb és az állóképesség részt Kornély László, Kornély György a lazításban és a nyújtásban segédkezett. Tóth Béla egy remek felkészülésen van túl. Magabiztosan, felkészülten érkezett a szegedi versenyre. Az első mérkőzését simán hozta, noha ellenfele szabálytalan technikákkal is megpróbálta megállásra késztetni, de a bicskei harcos szinte átgázolt az ellenfelén és a mérkőzés végén egyhangú pontozással Béla kezét emelte a magasba a vezetőbíró. Sajnos ezen a mérkőzésen megsérült, ami a további küzdelemre rányomta a bélyegét és a döntőben hajszállal maradt alul.

- Gratulálunk a második helyhez, az út amin megy az látszik, hogy helyes - zárta mondandóját Kornély György edző. 

Lacza Ádám Ilés, a Magyar Kempó Szövetség elnöke lapunknak elmondta:

- A legerősebb hazai és nemzetközi mezőnyben is helyt fog állni Tóth Béla, akinek kézmunkáját Nagy "Csonttörő" János erősítette, de személyiségéből fakadóan mentális tréningben is részesítette őt. Első mérkőzésében Szegeden fantasztikusan jó, őskori harcost láttam benne.  Ebben a harcban szabálytalanságok következtében sérült meg arca és ínye. Így állt ki, így vette fel a harcot Felföldi Szabolcs Hegylakó világbajnok kempós tanítványával a második mérkőzésen. Minden esélye megvan Bélának a két válogató verseny alapján a válogatottba kerülnie, személyesen úgy látom: ott a helye. Mindenben a maximumot nyújtó harcos, ember. Így van ez családjában, rendőri szolgálatában, ami mellett edz. Köszönet  dr. Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány úrnak, aki maga is több danos karate mester és Tóth Béla minden támogatást megkap. S bármennyire is egyéni sportnak tűnik, hatalmas csapatmunka ez is, a magyar válogatottság felé haladó harcosunk mögött és mellett ott állnak a bicskei Kornély testvérek: Gyuri és Laci.          

A győztes mérkőzés a Facebook-on látható, reméljük mindenkinek. 

Szemügyre véve a bicskei sportoló teljesítményét, írd és mondd: már az is példátlan, hogy nem kisebb tétért harcol a bicskei egyesület full contact harcosa, mint amekkora a magyar válogatottság...    

IzingA. 

  

tb és bernadett.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása