Megelégelték az itteni körülményeiket a bicskei menekültek: tüntetést szerveznek és petícióban fordultak a kormányhoz, hogy segítsenek lakhatási körülményeiken, munkavállalásukban. A Bevándorlási Hivatal szerint elegendő támogatást nyújtanak a befogadottaknak az integrációhoz. Ezzel szemben a Helsinki Bizottság és az ENSZ idei felmérése szerint nyomorúságos helyzetben vannak, sokszor hajléktalanságban élnek az itt élő menekültek.

    Részletek....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jaj Istenem,mégis mit akarnak ezek a drága idegenek?Ingyen lakás,ingyen áram,ingyen gáz,ingyen mosoda,ingyen kaja,és még plusz költő pénz.A vonatokon,utcán,üzletekben,ha csoportosan vannak,nagyon csúnyán viselkednek és bizony lopnak is az üzletekből.Elvárnák,hogy kertes házat kapjanak,de a rezsi is ingyen legyen,és minden csak nekik kedvezzen.Meg kéne becsülni magukat,meg kéne becsülni azt a helyet ahol laknak,de ők nem ezt teszik.Tessék elmenni a menekült táborba és megnézni,hogy milyen helyen laknak,de ők ezt nem becsülik meg.Ahonnét jöttek,ott nem a rend és a tisztaság volt a jellemző.Azért,ha valamit el szeretnék érni,azért tenni is kéne valamit.Ne várjanak ők sem mindent ingyen.Sok magyar ember boldogan élne olyan helyen ahol ezek a menekültek élnek.Meg kellene kérdezni a menekült tábor vezetőjét,hogy a menekültek közül,milyen sokan belekeverednek bűnesetekbe,sőt sokszor ők idézik elő azt.Nem kell őket sajnálni,rafináltak nagyon.
egyetlen dolgot akarnak: továbblépni innen, ugyanis Magyarország a legtöbb menekült számára tranzitállomás. Nem Magyarország a végcél. ez alól szinte csakis az elszakított részeiben élő magyarok voltak, de érthető módon ők sem teljes egészében. a tüntetés saját elgondolásuk szerint segíti őket abban, hogy a nemzetközi szervezetek figyelmét felhívják "sanyarú" körülményeikre, vagyis könnyebbé akarják maguknak tenni a továbblépést Magyarországról. A megmozdulások miatt esetlegesen megerősödő xenophóbia nem zavarja őket. azt azonban tudni kell, hogy ahogyan korábban sem, most sem fog minden táborlakó tüntetni. korábbi tapasztalataim szerint, ha öten vannak a tüntetés magjában, sokat mondok. lényeg számukra annyi, h sajtókapcsolatokat aktivizáltak. bár abban teljesen igazuk van, h 27 ezer forint/hó tényleg kevés, ahogy a hazai bérek, a nyugdíjak is - kivéve, ha önmagát a semmiért rommá kereső, pénzéhes politikusról van szó.
Igen,sajnos ez így van.Az ember szíve elszorul mikor látja a tévében a szegények sorsát,hogy nincs pénzük élelemre,tüzelőre,a beteg gyerekek gyógyítására.Sajnos Magyarország 75 %-a ma már a szegények táborába tartozik és nem tudunk segíteni.Akik megtehetnék,azok nem segítenek!A menekült tábor lakói kapnak ahogy leírtad 27 ezer forintot/hó,de nekik nem kell rezsit fizetni,nekik ingyen van a villany,a gáz , a mosoda,nekik azért ennyivel könnyebb,de ezek ellenére én még most sem szeretnék menekült társasággal találkozni késő este,mikor a vonattól gyalogolok haza felé..Mikor 5-6-n egy kupacba leszállnak a vonatról veled egy állomáson, és előtte láttad,hogy hogyan viselkedtek a vonaton,hát nem leány álom így hazafelé bandukolni ugyanazon útvonalon. Ugyanis én közel lakom a táborthoz,ezért tudom a tényeket leírni!
éppen ezért kell hallgatólagosan egyetérteni megmozdulásukkal, ami egyértelműen arra utal - mint azt már leírtam: tovább akarnak menni a tranzitországból, ami földrajzi fekvése következtében Nyugat-Európa keleti kapuja. érdekeink ebben tehát véletlenül egybeesnek.
szuper..27e/hó ennyit kapnak????mi 22,8at....igaz mi magyarok vagyunk munkanélkül a SAJÁT HAZÁMBAN.........
süti beállítások módosítása