Ír az olvasó

2012.12.10. 23:10


Lenne néhány kérdésem, észrevételem, ezért kérném, hogy e levelemet tedd közzé a bicske.blog.hu-n. Előre is köszönöm!

Bicske központjának kivételével szinte állíthatom, hogy a város(!) járdái nagyrészt használhatatlanok. Aki ebben kételkedik, próbáljon meg pl. egy babakocsival korzózni egyet akár a kertvárosban.
Sajnos sokfelé látni eldobált szemetet a településen: erről leginkább a lakosság, azon belül bizonyos népcsoport tehet. Hasznos lehetne sűrűbben elhelyezni kukákat az utcákon, bár ez is eredménytelen, amíg vannak olyan emberek, akik akkor dobják el a szemetet, ha az éppen a kezükbe akad, pl. kibontanak egy csokit, de a család ingatlana elől szedtem össze már az élelmiszer csomagolásokon kívül telerakott pelenkát, cd-t, papírzsebkendőt (ez alap, a cigicsikkel együtt), gyümölcshéjakat, flakonokat, zsírpapírt, stb.
Tegyenek ki több kukát, ill. emeljék meg a szemeteléssel kapcsolatos bírságokat, valamint szigorúbban felügyeljék a dolgot-jobbat pill. nem tudok.
Felfestettek és kitábláztak két "zebrát" a péróban-nagyszerű. Ám az ott élők ezt nem használják, ill. nem ezt használják az úttesten való átkelésre, ahogyan ritka kivétellel a járdát sem óhajtják gyalogosan igénybe venni. Annyian mennek egymás mellett(!) az úttesten, ahányan épp vannak, az autósok pedig nehogy dudáljanak, ha nem akarnak bajt.
A fákat ott nem vágják ki, ahol nem akarják, ha rajtakapják őket, legfeljebb beviszik, majd hamar elengedik őket és ott folytatják, ahol abbahagyták, gyakran szó (helyszín) szerint is.
Tudom, beteg ez a rendszer..De jól vannak ezek így? Szerintem nem. De lehet, hogy csak engem zavar.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása