Bicskei rendőrök intézkedései

Címkék: rendőrség

2012.12.11. 09:50

Bicske, Vörösmarty utcában intézkedtek a rendőrök 2012. december 10-én délelőtt. Egy tabajdi férfit igazoltattak, akiről az ellenőrzése során kiderült, hogy a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitánysága körözését rendelte el garázdaság miatt, melyben kérték gyanúsított kihallgatását. A járőrök így a férfit, elfogását követően előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd ezt követően szabadon engedték.
Bicske, Thököly utcában ugyanezen a napon délután egy nagyecsedi férfivel szemben intézkedtek a rendőrök. Mivel a személy nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, ezért előállították a kapitányságra adat-megállapítás céljából. Miután ott adatai tisztázásra kerültek, a férfi szabadon lett engedve.

FMRFK 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A tanuszoda környékétkéne ellenőrizni este és éjszakánként!
süti beállítások módosítása