Nálunk járt a Kempós Mikulás!

Címkék: sport kempo dhkse

2012.12.11. 17:02

December 7.-én a megszokott felnőtt és kezdő edzés folyt a Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesületnél.

metzger4.jpgPattogó utasítások, fegyelem, összpontosítás jellemezte a foglalkozást. Aztán egyszer csak más hangokat hallottunk. Legnagyobb meglepetésünkre meglátogatott minket a Nagyszakállú, harcművészetekben is jártas Kempós Mikulás.

metzger2.jpg

Hellyel kínáltuk őt és csinos kis krampuszlánykáját. Mindenkit maga elé hívott, érdeklődött, hogy megy a sport, és náhány gyakorlat bemutatását kérte. metzger1.jpgA produkció után pedig kis ajándékokkal kedveskedett mindenkinek. Külön figyelmet szentelt az edzések vezetőinek: Piros Patrik, Piros Béla, Rácz Rihárd sempai - oknak, és Metzger Antal mesternek. Megdicsérte őket áldozatos munkájukért és hogy a fegyelem továbbra is jó legyen, virgácsokkal is megajándékozta őket. El kell mondanom, hogy a kis ajándékcsomag, amit mindenki kapott, többféle ízű szaloncukrot, diót és egy kimondottan erre az alkalomra sütött mézeskalácsot is tartalmazott! Ismét megmutatkozott egyesületünk egyik fő jellemvonása, az emberiesség, hisz mai gazdaságilag erőt próbáló világunkban mosolyt tudtunk csalni minden gyerek és felnőtt arcára aznap este. Köszönet érte támogatóinknak, önkénteseinknek, mert nélkülük ez az este sem jöhetett volna létre. 
Metzger Antal Renshi 5. dan
DHKSE elnök
Képek: Metzger Antalmetzger3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása