December elején Zámolyon szerepelt U9 csapatunk,a hagyományos Mikulás-Kupa résztvevőjeként.
Ágoston László tanítványai a torna második helyét szerezték meg.Külön ki kell emelni Jónás Lóránt teljesítményét,aki a torna legtechnikásabb játékosa lett.Gratulálunk a gyerekeknek és nevelőedzőjüknek a szép sikerhez. Több utánpótlás játékosunk keltette fel magasabb osztályú csapatok figyelmét.Az U13 korosztályból Milák Károly Iván iránt érdeklődik a PFLA.

Kiváló utánpótlás kapusunk Peinlich Dávid neve pedig több budapesti csapat noteszébe bekerült. Dávid edzésével 7 éves kora óta Ágoston László és Klopfer Endre foglalkoznak. Az érdeklődő csapatok között található a Vasas,a BKV Előre,és az Újpest is. Dávid klubváltására csak a nyári szezonban kerülhet sor iskolai elfoglaltságai miatt. Ez a dicséret a BTC berkein belül zajló szakmai munka és ezt a munkát remekül végző bicskei szakemberek elismerése is egyben. 

Békés, boldog karácsonyt kíván, Márton Imre szakosztályvezető (BTC) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása