Információink szerint egy teljesen egyedül élő férfihez érkezett egy nőismerőse újévet köszönteni Diófa utcai házába A nőt követte a volt barátja.  

A volt barát - sokkal fiatalabb -, január 1-én a délutáni órákban rájuk törte az ajtót és elkezdte őket verni. A megtámadottak mindketten megsérültek. A házigazda önvédelemből az asztalon levő konyhakéssel megszúrta a támadót, aki ebbe belehalt. A ház gazdájának a karját is eltörte a támadó és koponyasérülést is szenvedett. A nőt operálni kellett.   

Rendőrségi közlemény szerint két személyt vontak eljárás alá az ügy tisztázása érdekében. 

A Bicskei Szó ma délelőtt az FMRFK Sajtószolgálat további tájékoztatását kérte. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tegnap este felé gyanús is volt, hogy le volt zárva a Diófa utca eleje rendőrségi szalaggal. Nem semmi, Amerikában simán lelőheted a portyádra betévedőt, nálunk meg még a házigazdának lesz ebből baja, nem is kevés... Bár mintha tavaly módosították volna az önvédelmi törvényt, ha véletlenül megölöd a betörőt, már nem egyértelmű, hogy börtönbe is kerülsz.
süti beállítások módosítása