Lapunk értesülése szerint a ma délelőtti órákban két lakásba törtek be ismeretlenek abban a nyolcvanas években épült társasházban, aminek földszintjén az OTP működik.

Minderről olvasónk révén szereztünk tudomást. Eszerint a Bicske kellős közepén található lakások egyikéből a gazdája a közeli postahivatalba ment, s mire visszaért, döbbenten konstatálta a saját otthonában végrehajtott rombolást.

A bűnözők lépcsőházba való bejutásának mikéntjéről nincs információnk.

Úgy tudjuk, a postáról hazaérkező sértett látott neki nem tetsző idegeneket a területen, e Bicskén mindig igen forgalmas piacnapon.

A Bicskei Szó részletes tájékoztatásért fordul a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatához.

Legjobb tudomásunk szerint ebben a társasházban megépülése óta nem történt betörés.

Bízzunk például a bank kültéri biztonsági kamera rendszerében, hátha tartogat értékelhető nyomot. 

Arra kérjük olvasóinkat, akik ma délelőtt a Bocskai-Kisfaludy-Fáy-Kossuth utcák környékén ezzel a bűncselekménnyel érdemben összefüggésbe hozható dolgot észleltek, értesítsék róla a Bicskei Rendőrkapitányságot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örömmel "jelentem" az OTP feletti lakásokat illetően megvannak az elkövetők, és az értéktárgyak zálog cédulái is. Valamennyi menthető még belőlük. 2 felcsúti illető volt.
Ez tényleg örömhír, hurrá!
süti beállítások módosítása