Köszönöm szépen Olvasónk munkáját....  

(...)
Tudja kedves Izing úr, hogy nézz ki a volt laktanya mert ha nem akkor van róla egy-két képem amit fel lehet tenni a híroldalra, hogy milyen szemét domb van ott.  

Volt bicskei laktanya 3.jpg 


Tudja hogy nézz ki a Budapest Gate?

Amit már elég szépen elhordtak. Mindent vittek amit mozdítani lehetett még a vaskapukat is elvitték: vajon bejelentette a polgármester a vaskapu ellopását a rendőrségen?

Budapest-Gate (1).jpg

Vajon a Tetűgödörnél felújított hídon mi került 15 millióba? Mert bizony olcsóbban is meg lehetett volna csináltatni szerintem. És hogy milyen balesetveszélyes a híd előtt mindkét oldalon középen elhelyezett betontömb?

Tetőgödör híd (3) (1).jpg

Deák Ferenc utcát és Erkel Ferenc utcát összekötő híd milyen életveszélyes? Hogyha valaki megcsúszik vagy ha valaki biciklivel van és megcsúszik a biciklivel együtt akkor ingyen megfürödhet a nem túl tiszta vizű érben.

Deák Ferenc utcai híd 1 (1).jpg


Nyugodtan felteheti a www.bicske.blog.hu-ra hogy aki megnézi ezt az oldalt tudja meg hogy milyen jó városvezetőink vannak.Akik nem nagyon foglalkoznak azokkal a dolgokkal amikkel kéne.Nem iPad-et kéne venni és drasztikusan emelni a bicskei díjakat, a fizetésüket emelni, jutalmakat osztani mert nem érdemlik meg a jutalmakat. Hanem rendbe kéne hozni a volt laktanyát és aki olyan anyagi helyzetben van lehetne lakást biztosítani.

A LIDL-höz ha Rózsa Ferenc utcából mennek a vásárlók meg kell várni azt a kocsit ami átengedi őket. Ez van amikor pár perc várakozási időbe telik míg valaki megáll nekik és átengedi őket. Oda sürgősen zebra és jelzőlámpa kell. Lehetne erre fordítani abból, amit kaptunk a kormánytól. De nem csak ezekre lehetne mert még sok minden probléma van Bicskén.
A nevemet is közölheti!

Tisztelettel:
                Menakker Zoltán

Ui:
Nyugodtan elküldheti a polgármester úrnak is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisztelt Ízing úr!

Ahogy olvasgatom az oldalt, és a hozzászólásokat, azaz érzésem,sőt meggyőződésem,hogy Bicskén nagyon sok minden nem a rendes kerékvágásban folyik a városvezetés részéről!
Én szeretném meg köszönni Menakker Zoltánnak,hogy ő is névvel vállalta a levelét és a fényképek közzétételét!
Arra szeretném kérni az oldal olvasóit,hogy bátran merjenek olyan dolgokról írni,amelyekről azt gondolják,és érzik,hogy nem jó a városnak.Ha valamit szeretnénk elérni,nem szabad a fejünket a homokba dugni,hanem bátran ki kell állnunk véleményünk mellett, és össze kell fogni a városunk érdekében!
Ha úgy érezzük,hogy igazunk van,akkor azt bátor szívvel mondjuk el, és nem szabad félni a város vezetőinek esetleges bosszújától.
Én személy szerint nagyon várom a nyilt levelemre /email-ben is elküldve a polgármesternek / a polgármester úr válaszát,de véleményem szerint, ő nem foglalkozik a levéllel, mert ő nem alacsonyodik le egy város lakó szintjére.A polgármester úr, véleményem szerint elsajátitotta a felsőbb vezetőinek stilusát,magáévá tette azok gondolkodását,és eszerint gondolkodik és cselekszik.Ő mint városvezető mindent megtehet,mindenhez joga van,de az alattvalóknak / ezek mi a lakosság vagyunk /kuss! Elmondom őszintén,hogy mertem remélni és biztam abban hogy a polgármesterünkben van annyi karakánság,hogy nyilt levélben válaszol!Tévedtem és nagyon csalódtam a város első emberében!Sokan félnek tőle és nem mernek beszélni a problémákról,mert azt mondják,hogy messzire elér a keze!Polgármester úrnak üzenem,nem félek, és bátran vállalom,és kitartok a véleményem mellett!

Bicske.2013.január.25. Szokoli Andrásné
A "Tetűgödör"-nél lévő egyik betontömböt állítólag már eltalálta valaki biciklivel, legalább egy prizmát ragasztanának rá..
A kertvárosban a járdákat kellene s.o.s.-ben felújítani/újraépíteni!
Csak iPad meg jópofi..
süti beállítások módosítása