A közösségi portálon írja egy jóakaratú bicskei: 

"Kedves Bicskei Ismerőseim!

Kérlek,segítsetek! Ez az ember fázik,és éhezik. Nyáron "csak" éhezik. Szoktam neki adni ezt azt,de sajnos ez egyre inkább nem elég. Annyit kérek, ha látjátok az utcán - általában a kukák körül mászkál,szánjátok meg néhány forinttal. Ha van meleg ruhátok,már nem hordott cipőtök,őneki jól fog jönni. Ha egy szál cigit kap,az a napja már ünnep. Nagyon szépen köszönöm,a nevében is! NOÉMI"

csövi.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kb. 20-25 évvel ezelőtt Bikának becézték a kisboltban, ahová járt, emlékszem rá..
Látom őt néha, valóban nehéz helyzetben lehet, de én még nem láttam kéregetni.
Adjunk neki vmit..ma ő, holnap talán egyikünk..
Van egy fél zsák ruha szívesen oda adnám neki, ha tudnám, hogy hol és mikor.
szia @Boszi75: ha hétfőn beviszed a Bicskei Katolikus Karitász irodájába, biztosan kézhez kapja a csomagot, mert rendszeresen jár oda, ott is segítik őt. Sági Ferencné pedig a szeretetszolgálat vezetője, meg is tudjátok véle beszélni a részleteket: www.facebook.com/ferencne.sagi?fref=ts

(A Katolikus Karitász Bicskén a Hősök terén, a Városházával egy telken álló épületben működik - ha nagykapun belépsz, akkor jobboldalon.)
@Bicskei-Szó: Sikerült "összefutnom" vele ma a Tesco előtt:) Holnap reggel viszem neki a csomagot.
@Boszi75: Szép Tőled, nagyon köszi! :)
süti beállítások módosítása