Szívesen, máskor is

Címkék: egyház szegénység karitász

2013.01.31. 20:06

A mai nap folyamán megkaptuk az eddigi legnagyobb segítséget - írja olvasónk, aki egy négytagú család nehéz helyzetében kívánt segíteni, ezért írt a Bicskei Szónak néhány napja. 
A bicskei Karitász megkeresett engem és a katolikus plébánia összefogásával átadtak élelmiszer csomagot valamint régi irodai bútorokat tüzelésre - mondta el Keresztes László. 
Továbbá felvették a barátom adatait és ígéretet kaptunk arra hogy a legközelebb érkező tűzifa szállítmányból egy köbméter őket is illeti majd - tudta meg a Bicskei Szó. 
Ezen túl kicsivel korábban egy hölgy is telefonált, ő is felajánlotta régi nem használt bútoraikat - tette hozzá a segítő, a barátja családjával szolidáris bicskei fiatal. 
- Ezek a komoly segítségek a Te közreműködésed nélkül nem valósulhattak volna meg ilyen rövid idő alatt, nagyon köszönöm a család nevében is - zárta mondandóját Keresztes László. 

I.A.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása