Bicske Csabdin élő polgármesterének újabb produkcióját, kampány-gegjét láthatjuk a Facebook-on. Maga elé ülteti a bicskei közmunkásokat és az Erzsébet Programról beszél nekik. A filmrészletben egyetlen közmunkás sem szólalhatott meg. Díszletként ülik körbe a polgármestert és milliárdokról, 2500 millióról  hallgatnak beszámolókat. 

Üdültetési utalványról beszél Tessely olyan embereknek, akiknek a mindennapi kenyérre, tüzelőre alig futja: https://www.facebook.com/photo.php?v=602323599781038

Történik mindez abban az országban, ahol állampolgárok milliói élnek nyomorúságos helyzetben, amiért az elmúlt évtizedek politikai szereplői mindannyian, egytől-egyig felelősek, színre szagra való tekintet nélkül, de mégis  havi milliókat szakítanak a semmiért.

"Még kenyérre sincs nekik, nem nyaralásra a 37 ezerből" - olvasható egy hozzászólásban. 

"Mi lenne ha halva született ötletelés helyett normális munkahelyeket teremtenének, normális bérekkel?! Lehet akkor önerőből mennének üdülni. Mert a közmunka-bér csak arra jó, hogy épp nem halnak éhen belőle" - így szól egy másik vélemény. 

Egyébként nem lehetetlen, hogy tekintettel a kampányra még dísz-utaztatják is közmunkásainkat és családjukat, ezzel is rámutatva hatalmas és fergeteges nagy szociális érzékenységükre. Ha így lesz, személy szerint nem fogom irigyelni az utazóktól - csak azért se.

Viszont visszájára fog elsülni, ez fix.

A hatalmi játékok más dimenzióba helyezik át a "politikusokat". Mintha nem is egy hazánk lenne. Javasoljuk nekik Magyarország felfedezését.      

I.A.    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ki milyen virágot szakajt, olyat szagol!
Megérdemeltük, vagy nem, a többség Őt választotta anno!
Ez a cinizmus netovábbja!Fújja ezt a képmutató kormánypropaganda dumát.Szociális üdültetés,üdülési támogatás közmunkásoknak.Hol él ez az ember?Látszik mennyire tisztában van a lakosság valós gondjaival!Örülnek,hogy a mindennapi betevő falatot elő tudják teremteni,nem balatoni nyaralásra gyűjtenek.Akár Hawaiba szóló repülőjegyet is felajánlhattak volna nekik. Olyan segítséget kínálnak a közmunkásoknak,amiről tudják,hogy nem képesek igénybe venni.A legkézenfekvőbb megoldás,fizetésemelés,ruházattal,alapvető élelmiszerekkel való ellátás eszükbe sem jut.Ez jól jellemzi a kormány, "egy önálló gondolatom sincs"Tessely ,hazug és álságos szemléletét.Úgy csinálunk mintha,pedig dehogy.
Érdekes videó,aki ott ül már az elején,az hogyan jön be 1:02 környékén. Amúgy meg az egész "parasztvakitás" szerintem.
süti beállítások módosítása