Gánt, Integrált Szociális Intézményből bejelentés érkezett a Bicskei Rendőrkapitányságra egy gondozott eltűnéséről 2013. február 13-án a délutáni órákban.
A bejelentés kapcsán a közterületi állomány azonnal az eltűnt személy keresésére indult Gánt belterületén, ami nem vezetett eredményre. Ezért a kutatást kiterjesztették a település külterületén levő erdőre is.


A járőrök a friss hóban lábnyomokat fedeztek fel, amiket az erdőbe követtek közel négy kilométeren keresztül. Egy sűrű erdős részhez vezettek a nyomok, ahol megtalálták a keresett 36 éves személyt egy fa tövében összekuporodva. A férfi ruházata teljesen át volt ázva és eszméletvesztés közeli állapotban volt, amikor az egyenruhások rátaláltak.

A férfit támogatva az erdőből kikísérték, majd biztonsági intézkedés keretén belül a szociális intézménybe visszaszállították, ahol az OMSZ munkatársai orvosi ellátásban részesítették


Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása