A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat Z. János és P. László ellen betöréses lopás miatt.

Bicske, József Attila utcában igazoltattak a nyomozók két férfit 2013. március 17-én a délutáni órákban. A két férfit az igazoltatást megelőzően egy kábeldobra tekert hosszabbítóval látták az utcában a lakók. A rendőrök számon kérték őket a hosszabbítóval kapcsolatban, de arról érdemben nem tudtak nyilatkozni.
Mivel a településen történt olyan betörés ahonnan hosszabbítót tulajdonítottak el, a két személyt bűncselekmény elkövetésének magalapozott gyanúja miatt előállították a rendőrök.

A megtartott házkutatások során további műszaki cikkeket, kisgépeket foglaltak le a nyomozók, amik bűncselekményből származtak. A felmerült tárgyi bizonyítékok alapján gyanúsítottként hallgatták ki a detektívek Z. Jánost és P. Lászlót, akik elismerték a bűncselekmény elkövetését - közölte Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása