Talán tavaly nyáron írtunk először az igen sok gyermek által látogatott kiváló Bicskei Tanuszoda közlében álló szétlopott villanyoszlopról. Most olvasónk ragadott fényképezőt és tollat.   

"Ha a gyerekének valaki ingyen frizurát akar akkor küldje az uszodánál lévő villanyoszlophoz, mert a villanyoszlop ingyen és bérmentve belövi a sérót. 

A szülő nem tudja elképzelni hogy a gyereke mitől rázkódik és villog. Hol elalszik és hol kigyullad. Itt az önjáró és beszélő állólámpa a nappaliba. Sajnos hónapok óta így néznek ki az uszoda melletti villanyoszlopok.

A felelős városvezetőknek nem jut eszébe hogy milyen balesetveszélyes a kialakult helyzet.

Gondolkozzon el a polgármester úr, hogy nem kellene védőintézkedést sürgetni. Ő is családos ember és gondolom nem szeretne a kórházba rohangálni a gyerekeihez, mert áramütést kaptak.

Arra kérem Tessely Zoltán polgármestert, tegyen úgy ebben a kérdésben, mintha saját falujában mutatkozott volna ez a probléma. Tekintse sajátjának Bicskét, hiszen a keresetének jelentős részét - reméljük nem sokáig - innen kapja."

oszlop3.jpg

 

oszlop2.jpg

 

oszlop1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása