Minden bicskeit és nem bicskeit szívesen látnak a Bicskedélyen, de már látom, amint Zala Zoli haverom, barátom, egykori spanom valamint osztály- és sorstársam nagyon helyesen gerilla-levelet tesz közé, hogy osztályunk, évfolyamunk és a bicskei gimi minden tanulója jöjjön el június nyolcadikán, a nagy találkozásra. 

Antonia Bonfini kedélyesen naplózott készülődése itt olvasható.

Zala Zoltán levelét pedig lássátok feleim:  

Sziasztok!

Idén ünnepli fennállásának hatvanadik és a postai szakképzés negyvenedik évfordulóját a Fejér Megyei Vajda János Gimnázium és Szakközépiskola és az ünnepi év keretében 2013 június 8-án egy nagyszabású városi rendezvényt tartunk a gimnázium épületében és a bicskei Batthyány-kastély kertjében. Szeretnénk minden kedves volt diákunkat és kollégánkat arra kérni, kövesse figyelemmel a híreket és tiszteljen meg jelenlétével és váljon aktív résztvevőjévé az ünnepi eseménynek. A nap folyamán szeretnénk, ha minél több osztály vagy évfolyam szervezne találkozót, hiszen lehetőség lesz egymással és egykori tanáraikkal való személyes találkozásra is.
Segítséget kérünk minél több vajdás diákunk felkutatásához és a csoporthoz való csatlakozásuk elősegítésére!

Szívesen veszek én is részt a rendezvényen és örülnék annak, ha minél több régi Vajdással találkozhatnék ott!

Szép napot kívánok Neked!

Zoltán

     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása