Komondort várnak haza Budaörsön

Címkék: kutya budaörs

2013.04.28. 21:59

kiomi.jpgA Budaörsi Állatmentők és az Etyeki Állatvédők Egyesületének kérésének teszünk eleget ezzel a közléssel.

Eltűnt gazdája szeme elől néhány napja a budaörsi tesco-nál egy lompos, loncsos,bozontos komondor, akit gazdája hazavár.  Ma etyeki állatvédők látták az autópályánál, ezért értesítették a rendőrséget és a Budaörsi Állatmentőket is. 

Mivel tudják, hogy a Bicskei Szó olvasói közül sokan közlekednek az autópályán, arra kértek, tegyük közzé Gabi néni, a Budaörsi Állatmentők vezetőjének telefonszámát. Hívjuk Gabi nénit, ha gazdátlan komondort vagy bármilyen más tanácstalanul csatangoló ebet látunk a térségben: 70 360 34 79.   

(Képünk sajnos csak illusztráció, annak viszont elsőosztályú.) 

Április 29-én reggel érkezett a szomorú hír: a komondort Törökbálintnál elütötték. A Budaörsi Állatmenhely vezetőjének száma viszont továbbra is hívható, ha azon a vidéken látnak meg gazdátlan állatot.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása