Május elsején adtuk be a Bicskei T.C. vezetése (Széplaki Árpád, Nagy György és Csörgöl Ákos közös munkával) a futsal sportcsarnok építésére vonatkozó közel 1 milliárd forintos TAO pályázatot.
A lelátóval, öltözőkkel, mosdókkal, zuhanyzókkal, orvosi és játékvezetői szobákkal rendelkező objektum teljes egészében megfelel a mai modern igényeknek és követelményeknek.

A TAO pályázaton belül ez a tárgyi eszköz beruházás még kiegészül az utánpótlás fejlesztés és neveléssel, személyi jellegű ráfordítással és edzői továbbképzéssel.

Az utánpótlás fejlesztés keretében pályáztuk meg az utánpótlás edzőink bérezését, csapataink utaztatását ami minden évben jelentős tétel a költségvetésben és a mindig szükséges sportfelszerelések pótlását (labda, mez, cipő stb.).
A személyi jellegű ráfordítások keretében a szertárosi és takarítói feladatok költségeinek fedezését kívánjuk finanszírozni.
Az edzők továbbképzése keretében akik eltérő MLSZ edzői licencel rendelkeznek a továbblépésüket szeretnék támogatni illetve a jelenleg a felnőtt keretben lévő játékosok edzői ambíciójukhoz kívánunk hozzájárulni.

Sikeres pályázat esetén már most meg szeretném kérni a bicskei vállalkozások vezetőit, hogy gondoljanak cégeik társasági adójának fizetésekor a BTC-re, mert ez a sportcsarnok felépítése már nagyon rég a bicskeiek szívügye.
A részletekre vonatkozóan kérem keressék fel a BTC vezetőségét.

Köszönettel: Csörgöl Ákos BTC pénzügyi vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon jó hír! Csak épp' járdák nincsenek több helyen, az utak kátyúsak.. stb-stb.
süti beállítások módosítása